ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εάν αναζητείτε διακοπές στην παραλία, η Φοινικούντα είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς μια και αυτό το μικρό γραφικό χωριό περιβάλλεται από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσσηνίας και μερικές από τις πιο όμορφες της χώρας. Όλες οι παραλίες είναι εύκολα προσβάσιμες και οι περισσότερες σε πολύ κοντινή απόσταση από το Panorama Resort.

 

Παραλία Ανεμόμυλου

anemomilosBeach

Η παραλία του Ανεμόμυλου γνωστή και ως Χαρουπιά ή Μακρύναμμος είναι η πιο φημισμένη παραλία στη Φοινικούντα. Βρίσκεται μόλις 400m απόσταση από το Panorama Resort, είναι εύκολα προσβάσιμη και προσφέρει οτιδήποτε ζητήσει ένας επισκέπτης. Χρυσαφένιες παραλίες στην ακτή και γαλάζια κρυστάλλινα γαλανά νερά που έχουν βραβευθεί με Γαλάζια Ευρωπαϊκή Σημαία. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες και δίνεται η δυνατότητα για πολλά θαλάσσια σπορ.

Παραλία Λούτσας

loutsaBeach
Μόλις 1.5km από την Φοινικούντα προς την πόλη της Κορώνης, στο μικρό χωριό της Λούτσας, θα βρείτε τις δύο πολύ όμορφες παραλίες, Λούτσα και Τσαπή. Και τις δυο τις διαπερνά ένα κρύο αεράκι το οποίο είναι εξαιρετικά ελκυστικό μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού. Υπάρχει επίσης ένα μικρό λιμάνι όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει περί τις 15 παραδοσιακές καλοκαιρινές ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και όλες τις γεύσεις της Μεσογειακής κουζίνας. 

Παραλία Ρωμανού

romanosBeach
Η παραλία του Ρωμανού είναι ιδανική για αυτούς που επιθυμούν να απολαύσουν το κολύμπι σε μια περιοχή όπου δεν είναι κατακλυσμένη με τουρίστες. Βρίσκεται περίπου 2km Βόρεια της παραλίας της Βοïδοκοιλιάς και είναι προσβάσιμη από βορά και νότο. Πέραν του όμορφου τοπίου, της αμμώδους παραλίας και των καταγάλανων νερών της, η παραλία του Ρωμανού είναι δημοφιλής για την αφθονία μικρών χελωνών που επισκέπτονται την παραλία για να αποθέσουν τα αυγά τους. 

Παραλία Βοϊδοκοιλιάς

voidokiliaBeach

Ίσως η πιο φημισμένη παραλία στην περιοχή της Μεσσηνίας. Η παραλία της Βοïδοκοιλιάς χαρακτηρίζεται από μοναδική φυσική ομορφιά και το σχήμα της παραπέμπει στο ελληνικό γράμμα Ω. Βρίσκεται δίπλα στη λίμνη της Γιάλοβας, μόλις 10km Βόρεια της Πύλου. Η περιοχή προσελκύει πολλούς τουρίστες κατά την περίοδο του Αυγούστου, αλλά είναι μάλλον ήσυχη κατά τις πρώτες εβδομάδες της καλοκαιρινής περιόδου. Η παραλία έχει ονομαστεί ως «Τόπος Μοναδικής Φυσικής Ομορφιάς» και προστατεύεται από το δίκτυο Natura 2000. 

Παραλία Ζάγκα

zagaBeach
Η παραλία Ζάγκα είναι μία από τις μακρύτερες παραλίες της Μεσσηνίας. Βρίσκεται στην πόλη της Κορώνης, και ξεκινά από το τοπικό κάστρο και επεκτείνεται εκατοντάδες μέτρα προς το βορρά. Η παραλία είναι οργανωμένη, το οποίο σημαίνει πως έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε κάποια ομπρέλα ή ξαπλώστρα. Θα βρείτε επίσης ορισμένες από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια με καταπληκτικό φαγητό και φιλικό προσωπικό.

Panorama Resort
Finikounda Messinia,
24006, Greece
GTNO 1249Κ033Α0005201
T: +30 27230 - 28555-6
F: +30 27230 - 28557
Back to Top